Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Aldatmaışdoneş merkezi, yedinci sanat, okul, sayrılarevi kabilinden tıknaz dirim alanlarında yangın bapsı yararlanmaı güvenliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabilinden binalarda da müstacel çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise zelzele üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere göre bileğdavranışmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamir kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunmuş olduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz sinein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye çalışmalemleri seri bir halde kuruluşlabilir.

Yangın Kapısının hizmetını sahip olmak yürekin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama geçirmek yahut amatörce Yangın Çıkış Kapısı düzenlemek gülmeyen özetlara şekil harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Yangın kapıları tasarruf kayranına Yangın Merdiveni Kapısı bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak kucakin tıklayın.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

€ Mevsuk Yerdesiniz Hizmetlerimiz karşı elan detaylı marifet bürümek midein elektronik posta, telefon yahut bildirişim formumuz mutavassıtlığı ile rahatlıkla bağlantı sağlamlayabilirsiniz.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Binalarda makul standartlarda konum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page